boek relatie en seksualiteit met een stoma

Stichting Stomaatje heeft 2 boeken uitgegeven:

Ons eerste boek, "Relatie en seksualiteit met een stoma", uitgegeven in juni 2011.
Een boek vol ervaringsverhalen aangevuld met praktische informatie over dit intieme onderwerp.

Ons tweede boek, "Reizen en onderweg met een stoma", uitgegeven in juli 2015.
Eveneens vol ervaringsverhalen; van kamperen in Nederland tot backpacken in een ver land. Aangevuld met praktische informatie geschikt voor zowel professional als stomadrager.

Lees hier meer over ons boek.

Je kunt de boeken bij alle boekwinkels bestellen, ook op internet. Indien je het via de webshop van onze uitgever besteld, krijgen we het grootste percentage.

Ook kun je de boek(en) via onze stichting bestellen, zonder verzendkosten. Koop je ze beiden? Dan hebben we een leuke korting! Stuur bij interesse een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.